Nieuws

HT Campers > Nieuws

De mooiste occasioncampers vindt u bij HT Campers in Leeuwarden

LEEUWARDEN – Campers zijn in trek! Veel mensen zijn op zoek naar alternatieve manier om veilig op vakantie te gaan en de camper is perfect. Je eigen wc en douche, dus niet afhankelijk van de camping en als het regent pak je eenvoudig je biezen om de zon achterna te reizen. Bij HT Campers zijn ze net zo enthousiast over campers en vindt u de mooiste occasions voor uw volgende vakanties.

 

‘Het vrije leven’, dat is kamperen met de camper. Tenminste, als je eigenaar van HT Campers en camperfan Heert Tolsma moet geloven: “Na een werkdag stap je in en heb je gelijk het vakantiegevoel. Even je zorgen loslaten en genieten van een vrij weekend of vakantie. Vrijheid blijheid.” Een camper-eigenaar is nergens afhankelijk van, ook niet van corona-maatregelen op campings en geen enkele kans dus dat jouw verdiende vakantie in het water gaat vallen. Ideaal.

 

Bij HT Campers verkopen ze goede gebruikte campers van 2010 of jonger. Deze jonge campers hebben meestal een Fiat motor en zijn van Duitse, Italiaanse of Franse komaf. Echt goede en vertrouwde campers dus, waar je ver mee gaat komen. Tolsma koopt de campers zo scherp mogelijk in bij particulieren en handelaren en verkoopt ze daarna ook weer tegen scherpe prijzen, en door de populariteit van de camper zijn die niet veel meer te vinden. Daarnaast zijn alle campers natuurlijk APK gekeurd en hebben een campercheck gehad .

De Campers worden geleverd voor meeneem prijzen en eventueel met 6 maanden garantie

 

Bent u benieuwd naar het aanbod van HT Campers? Kijk op de advertentie in deze krant. Het is ook mogelijk om langs te komen in de showroom aan de Avondsterweg 6 in Leeuwarden of bezoek de website www.htcampers.nl

Compare List